Organisation ...
Kontakta oss

«Ett ordenssällskap i tiden med en fantastisk historia.»

Här kan du läsa mer om vår organisation och hur du kommer i kontakt med oss.

De flesta ordenssällskap har sitt ursprung i en rörelse, en person eller en folkstam från förr i tiden, som har något att säga oss idag. Maat eller Ma´at som vi kallar henne, var en gudinna av egyptisk ursprung. Det är  berätterlserna om henne Ma´at Logen som läran är uppbyggd ifrån.

Våra möteskvällar består dels av en rituell del. Sedan av en social samvaro med en måltid tillsammans med brödarskapet, där män och kvinnor i olika åldrar, med olika yrken och olika bakgrund och erfarenheter. De två delarna tillsammans ger oss avkoppling från vardagen, ökad kunskap om andras villkor och en varm gemenskap och trygghet.

Vad sker under ett rituellt möte?

Detta är det enda som vi på förhand inte vill berätta något om. Det ska upplevas. Bilden kan annars bli ofullständig och kan kanske missuppfattas.

Hur blir man medlem i Ma´at Logen Nr 11?

För att bli upptagen i en loge krävs rent formellt att man blir rekommenderad eller bjuden av en frimurare. Men skulle du vilja få mer information, är du välkommen att vända dig till vår loge på mailadress.

 

 

 

Vår e-mail:

secretariamaat11@yahoo.com

Box 12007 - 102 21 STOCKHOLM 

+46 76 282 66 45

 

Medlemsansökningar

Medlemsansökningar görs till respektive logens e-postadresser som du finner här nedan.

Processen för antagande är vanligtvis lång och innebär flera steg, men du kommer garanterat möta många tillmötesgående bröder på den nya stigen.